Doneren - Vriend worden

"Een beter leven voor alle mensen"

Nelson Mandela

 

Met dit doel voor ogen heeft Nelson Mandela zijn leven ingezet. Een leven dat hem als vrijheidsstrijder én verzoener maakte tot een voorbeeld voor mensen over de hele wereld. Een voorbeeld dat wij willen navolgen.


Vanaf haar oprichting in 1984 werkt ’The Dreamcatcher Foundation' altijd in de geest van Mandela. Voor iedereen die wil dat zijn Regenboognatie (Zuid-Afrika) een beter leven tegemoet gaat, reden om een stevige basis voor de continuïteit van Dreamcatcher te leggen.


Word ‘DREAMCATCHER VRIEND’ en help onze Kamamma’s ('zij, die hun baby en de zorg voor hun township altijd met zich meedragen') met een opleiding in toerisme tot economische zelfstandigheid. Zij leiden dan zélf, met trots en waardigheid, hun gezin en hun community naar een betere toekomst. Kammamma’s opleiden zorgt voor een structurele oplossing, vanuit hun eigen kracht. Meer info op www.dreamcatcherfoundation.nl

 

 

Wat doen wij nog meer met uw bijdragen?

Alle Kamamma’s samen hebben de zorg van zo’n 100 verwaarloosde- en weeskinderen, ook daar is veel geld voor nodig.

 

• Met € 7 geeft u een kind eenmaal per dag een week lang een voedzame maaltijd. Dat is €364 per jaar per kind.

 

• Met € 80 per jaar voorziet u in het schoolgeld en schoolspullen voor een kind. Voor 100 kinderen € 8000 per jaar.

 

• Met € 15 per kind of persoon, zorgt u voor schoenen, een warm winterjack en een muts of een eigen dekentje (groep van 60 kinderen €900), een urgente aanschaf!

 


Mogen wij op u rekenen?

Helpt u ons dromen te vangen in de townships van Zuid-Afrika? Voor een eenmalige of (nog liever) een periodieke bijdrage ons ING Gironummer: 5NL23INGB0005126929 t.n.v. Dreamcatcher Foundation Nederland/VRIEND.