Kamamma's & Toerisme - Capetown-regio Winetour

De andere ‘WINELANDS TOUR’ in de Capetown-region (Fairtrade Tour)
De verrassing van Dreamcatcher: ‘Ontmoeting met de realiteit’.

Ontmoet de mensen van Zuid-Afrika tijdens een tocht door de Kaapstad regio, doe een cook-up met Kamamma’s, maak kennis met Draadkunstenaar Yellow en proef de smaken van het wereldberoemde Kaapse wijnland. Onderga de cultuur en het dagelijks leven van de lokale gemeenschap. Maak een onvergetelijke reis en steun daarmee een baanbrekend ontwikkelingsprogramma dat internationaal geroemd wordt als hét voorbeeld van verantwoord toerisme.

 

 

Tijdens de reis komen de geschiedenis en nasleep van Apartheid aan bod. Toch staat niet het verleden, maar vooral het heden en de toekomst centraal. Het zijn de hoop en ambities van de Kamamma’s,hun gezin en hun gemeenschappen.

Voor de reiziger is de Dreamcatcher Winelands Tour geen passieve ervaring. Deze tocht laat u kennis maken met de rijke diversiteit aan culturen en het dagelijks leven in de streek. Met het échte leven, waarbij niets in scène wordt gezet. U krijgt wat u ziet en zelf ervaart. U mag er deel van uitmaken.

Dreamcatcher’s Winelands Tour, gewaardeerd met het speciale Fairtrade certificaat, is het perfecte alternatief voor iedereen die de pracht van dit stukje Zuid-Afrika wil ontdekken én zich betrokken voelt bij de mensen, die dit land dat bijzondere en gastvrije karakter geven.

U wordt bij uw accommodatie-adres afgehaald en dan kunt u het volgende verwachten op de tour die u door mooie natuur leidt:


• Lwandley Migrant–Labour Museum in Somerset West.
• Kaas- en wijnproeverij.
• Cook-up Kamamma lunch.
• Demonstratie van Yellow de Draadkunstenaar.
• Kennismaking met de cultuur en tradities van Xhosa en Bushman.
• Frisdrank of traditioneel gebrouwen gemberbier.

 

Dreamcatcher projecten hebben geen alcoholvergunning. Meegebrachte drank is toegestaan.

 

 

De tocht duurt ± van 10 – 4 uur en u kunt dit natuurlijk combineren met een nachtje slapen bij een Kamamma in haar Homestay.

 Reserveren

Klik hier om een Homestay te reserveren of klik hier voor een overzicht van de kosten en mogelijkheden.