Kamamma's & Toerisme - The Dreamcatcher Homestays bij Kamamma

Wie een vakantie gaat doorbrengen in Zuid-Afrika gaat zich zonder twijfel verheugen op de kennismaking met een land dat uniek is door de kleuren, de geuren, de overweldigende natuur, de confrontatie met dieren die je alleen van plaatjes kent, de adembenemende panorama’s met bergen, rivieren, bossen en wijngaarden en een aangenaam klimaat.

Maar wat het meeste indruk zal maken:  de kennismaking met de bevolking die voor steeds meer bezoekers een voorwaarde is om Zuid-Afrika ‘van binnen’ te leren kennen. De ‘echte’ bevolking, de mensen voor wie Mandela zijn strijd heeft geleverd, vind je in de townships. Daar kom je pas echt bij de bron.

 

 

Ontvangst
Als u besloten hebt om een nacht door te brengen in een van de home-stays bij een Kamamma van Dreamcatcher, dan wordt u niet ontvangen door een statige portier en stapt u geen 4**** hotel binnen. Maar uw gastvrouw staat bij de deur van haar woning en zal u met een volle glimlach en letterlijk open armen welkom heten als haar speciale gast. Zij is trots op haar huis, haar mooi opgemaakte slaapkamer(s) en vindt het een eer u te laten kennismaken met haar familie en omgeving en is bereidt haar leven te delen met u.

Veiligheid
Daar waar de homestays te vinden zijn, is heel veel gedaan aan de veiligheid, de harmonie van het dagelijks leven en de positieve ontwikkeling van de communities. Vanaf het moment dat de Kamamma u welkom heet, wordt u ook gezien als gast in de township. De zwarte vrouwen zijn bijzonder gastvrij en ze willen het u helemaal naar de zin maken. Wilt u ook een traditionele maaltijd? Kijk even bij ‘Cook-up’.

 

 

Gesprek
Bent u alleen, met zijn tweeën of een groepje van tien tot 12 personen, dan is een verblijf in de home-stay’s een uitgelezen manier om dichtbij de waarheid van het verleden, maar ook van de toekomst, te komen. Bovendien helpen uw bijdragen de Kamamma’s steeds meer op de weg naar zelfstandigheid. De vrouwen delen graag hun verhaal met u en zij willen u ook beter leren kennen. En met een hartelijke omhelzing zullen ze u vaarwel zeggen!
In 11 streken van Zuid-Afrika vindt u de home-stays’s van Dreamcatcher in de townships/communities. Deze zijn gelegen aan de belangrijkste toeristische routes.

Een geweldige kans voor een onvergetelijke ervaring!

 Reserveren

Klik hier om een Homestay te reserveren of klik hier voor een overzicht van de kosten en mogelijkheden.