Kosten & Reserveren - Algemene informatie

Dreamcatcher biedt u als reiziger een pakket dat kan bestaan uit tours, maaltijden, Cook-ups en Home-stays. Reserveringen worden als besprekingen beschouwd zodra de prijsopgave van Dreamcatcher door de klant schriftelijk wordt geaccepteerd per email, fax of brief. Alle correspondentie moet worden gericht aan het kantoor in Melkhoutfontein. The Dreamcatcher Foundation heeft hier haar centrale bookingskantoor. Van hieruit wordt contact gelegd met de Kamamma’s en worden alle reisaanvragen verwerkt.

De aan Dreamcatcher verschuldigde som moet vooruit worden betaald, tenzij schriftelijk anders is overeengekomen. Voor betalingen met creditcards wordt een toeslag berekend van 6%.

Dreamcatcher raadt alle reizigers aan een reis- en annuleringsverzekering af te sluiten. In het geval van een (terechte) annulering, is Dreamcatcher graag bereid een ‘cancellation invoice’ voor de verzekeraar af te geven.

Tenzij anders wordt overeengekomen, kan voor overnachtingen worden ingecheckt tussen 16:00 en 17:00 uur. Check-out tijd: 11.00 uur.