Kosten & Reserveren - Onze Touroperators

Zuid Afrika Vakantie

Zuid Afrika Vakantie is in 2009 opgericht door Marianne van Kruijsdijk-van het Hof. Zij heeft in de afgelopen jaren veel gereisd in Zuid en Zuidelijk Afrika en maakt voor haar klanten reizen op maat, aangepast aan alle wensen, eisen en het budget. Iedere reis is anders, er zijn geen standaard pakketten en er wordt geprobeerd een grote variatie aan te brengen in accommodaties en activiteiten. Een wel heel bijzondere ervaring is een overnachting in een township bij een van de Kamamma’s van de Dreamcatchers Foundation die in vele regio’s van het land vertegenwoordigd zijn. Samen een diner klaarmaken met een Cook-up Kamamma en daarna overnachten in een Homestay  bij een Kamamma, is voor veel mensen een eye-opener die zeker onderdeel uit moet maken van een reis naar Zuid Afrika. Het beleven van ‘De Kamamma Experience’ is een ervaring voor het leven. Voor meer informatie bezoek de website www.zuidafrikavakantie.nl .

 

Kijk voor meer informatie op: www.zuidafrikavakantie.nl.

 


 

Dreamcatcher Travel

‘Dreamcatcher Travel’ is een gespecialiseerde reisorganisatie met als doel de toerist en reiziger meer te laten ontekken dan de gebruikelijke hoogtepunten in Zuid-Afrika. ‘The Dreamcatcher Foundation’ biedt de geinteresseerde reiziger meer dan een standaard tocht waaruit de omgeving bekeken wordt door het raam van de bus! Het zelf beleven en meemaken, dat verrijkt degene die Zuid-Afrika echt wil ontdekken. Een nieuw toerisme met  behalve de hoogtepunten ook interessante attracties en routes door het ECHTE, het ANDERE  Zuid-Afrika en de ontmoeting met haar bevolking in de eigen omgeving, zorgt voor fascinerende ontdekkingen. Er ontstaat interactie met de mensen van het land, de zolang onderdrukte zwarte meerderheid, die altijd gezien wordt als een minderheid. Een van de uitgestippelde route bijvoorbeeld is ‘The Taste of Reality’, de Alternatieve Wineland-route Dreamcatcher Travel kan reisroutes op maat aanbieden, toegesneden op persoonlijke wensen, maar altijd met het ‘stempel’ duurzaamheid en verantwoord naar milieu en bevolking. Met de winst van ‘Dreamcatcher Travel, kunnen de projecten van ‘Dreamcatcher Foundation’voor een deel financieel ondersteund worden, zoals de trainingen en begeleiding van  Kamamma’s op hun weg naar het zelfstandig ondernemersschap in het toerisme.

 

Kijk voor meer informatie op: www.traveldreamcatcher.com

 


 

GoSouthAfrica

Mijn naam is Ingrid Gorter, ik ben Zuid-Afrika Specialist en eigenaar van GoSouthAfrica. Sinds 2007 gespecialiseerd in reizen op maat naar Zuid-Afrika.

 

 

 

In 2007 heb ik bij Mamma Esmee in Kayamandi (community Stellenbosch) genoten van de  Dreamcatcher Cook Up met Kamamma’s en was diep geraakt door het verhaal dat zij vertelde. Inmiddels weet ik dat er veel aanbieders zijn van Township Tours door het hele land, een aantal heb ik getest. Ik spreek uit ervaring als ik zeg dat sommige tours ronduit teleurstellend zijn, de professioneel getrainde en bevlogen Dreamcatcher Kamamma’s steken er dan ook elke keer weer met kop en schouders boven uit!

 


Iets over GoSouthAfrica.nl:

Geen vakantieland kent zoveel reisaanbieders als Zuid-Afrika, best lastig voor u als klant om een keuze te maken. De reizen van GoSouthAfrica.nl  zijn meer dan een optelsom van vlucht, autohuur en accommodatie, voor u gaan wij graag een stapje verder. Van een Dreamcatcher Cook Up met de Kamamma’s in de communities, een fietstocht door Soweto, snorkelen met de zeehonden,  een boottocht naar de walvissen, of een reservering in het beste restaurant van Kaapstad. In een handomdraai voegen wij uw wensen toe aan uw eigen virtuele reisschema. Zo weet u van te voren zeker dat u niets mist tijdens uw reis en is alles tot in de puntjes verzorgd. Bovendien heeft GoSouthAfrica.nl  voor u  de beste en nieuwste accommodaties ter plekke persoonlijk uitgezocht, u vliegt tegen de scherpste tarieven en rijdt in een eersteklas huurauto, zonder verrassingen ter plekke. 
Haal meer uit uw vakantie met een reis van GoSouthAfrica.nl!

 


 

Live2Roam-Africa


live 2 roam


Als jij het kunt dromen, kunnen wij het realiseren
.Modules maken je droom waar...
Na meer dan 20 jaar in de reisindustrie gewerkt te hebben, vonden we dat de meeste bedrijven over zichzelf praten en wat ze te bieden hebben – niet over wat jij wilt. Natuurlijk, er zijn mensen die naar luisteren, maar ze bieden dure op maat gemaakte opties. Dus zijn we met onze partners in Zuid-Afrika om de tafel gaan zitten en besloten te LUISTEREN. Om een bedrijf op te zetten dat vraagt wat JIJ wilt, waar JIJ over
droomt. Je hebt dromen over Afrika. Wij willen dat deze uitkomen, maar zonder de kosten die horen bij op maat gemaakte programma's. We hebben dit opgelost door een hele reeks modules te maken waaruit je kunt kiezen, toevoegen en verwijderen – en op deze manier bouw je je droom. Het is een beetje als Lego: je bouwt je eigen droom van alle verschillende bouwsteen (de modules). Maar het is ook een beetje anders: de
modules staan niet vast -ze zijn flexibel, ze kunnen allemaal worden aangepast!

 

Dat klopt: je zit niet vast aan rigide programma's. Iedereen heeft een andere droom, dus nadat je je modules hebt geselecteerd, kun je ons vertellen wat je wensen zijn en ons vertellen als je iets wilt veranderen. Misschien wil je iets langer, korter of een beetje anders? Vertel het ons. Zodra je tevreden bent met wat je wilt, verstuur je het naar ons. We passen je tour aan en voegen desgewenst autohuur en/of binnenlandse vluchten toe. We kijken ook of je modules aan elkaar zullen passen – en zo niet dan komen we weer bij de terug met alternatieve voorstellen. We zullen misschien voorstellen dat je een extra aansluiting, overstap of overnachting toevoegt om het te laten werken. Dan sturen we de route aan je terug zodat je kunt zien of het is wat JIJ wilt -zo niet, blijven we kneden totdat je tevreden bent. Zo ja, dan en alleen dan, beslis je of je wilt boeken. Om je Afrikaanse droom te realiseren.


Voor een andere ervaring
Heb je het gevoel dat iedereen hetzelfde aanbied? Dat alle tours klonen van elkaar zijn? We hebben dat wel. En daar houden we niet van. Wij willen je de ervaring van je leven bieden, niet een zwakke kopie daarvan. Dus in de meeste van onze modules vind je iets vreemds, iets mals, iets buiten de gebaande paden. Zónder dat we vergeten om je de hoogtepunten laten zien. Of het nu gaat om het verblijf in een privé wildpark waar je een wandel safari doet, een mountainbike fietstocht of kanovaren waar anderen slechts
langsrijden, wij bieden je iets anders. Iets waar maar weinigen aan zullen denken. Iets voor jou.

Modules maken het betaalbaar
Op maat gemaakte tours, op maat gemaakte vakantie: welke naam je het ook geeft, ze zijn duur – omdat je betaalt voor de tijd die besteedt wordt om elke individuele tour te maken. En een pakketreis is goedkoop, maar biedt altijd de dezelfde gemiddelde-ervaring, niet de realisatie van jouw Afrikaanse droom. Dit is waar wij naar voren komen.

Wij bieden je een ervaring, niet een hotel
Wij zijn van mening dat door wat je ziet, wat je hoort, wat je aanraakt en wat je ruikt maakt dat je Zuid-Afrika vakantie een droom wordt die uitkomt -niet hoe je hotel eruit ziet. Met andere woorden: wij zijn geen hotel boeking site maar een site waar je je eigen ervaring kiest. Waar je slaapt kan een toevoeging zijn aan die ervaring, maar het is niet de basis noch het enige dat telt.

Door reizigers, voor reizigers
We zijn zelf reizigers en weten wat reizen zo veel plezier geeft. We kiezen de schilderachtige wegen, niet de hoofd- of doorgaande wegen. We weten hoe we de beste routes kunnen maken en hoe we die speciale plekken die meeste toeristen missen, hierin op kunnen nemen. Onze modules hebben een extra draai die je bij de meeste anderen niet zult vinden. Je krijgt niet zomaar een of ander hotel, maar een onvergetelijke
ervaring die echt waarde toevoegt aan je vakantie.

 

 

Berna van Rooijen: berna@live2roam-africa.com

Live2Roam-Africa: info@live2roam-africa.com | www.live2roam-africa.com

 


 

Afrikaya Tours

 

Bent u op zoek naar een reis, ervaring of belevenis in Zuidelijk Afrika? Houdt u niet van massa, maar geniet u liever in alle rust van kleinschalige en vaak bijzondere (luxere) accommodaties? Staat u op safari liever niet in de "file"? Zoekt u een goed advies? Dan bent u bij ons aan het goede adres! Wij werken altijd rechtstreeks (zonder tussenkomst lokale agenten), begeleiden onze reizen bij voorkeur zelf en kennen daardoor de routes en accommodaties die wij aanbieden uit eigen ervaring!

 

 

Margreet van Belle: "We visited the Dreamcatcher Kamammas.We will always keep in mind that it is nice to meet local people in their own (natural) environment. I think it is important to take social responsibility and to support people who want to work to achieve something. Our clients found it so nice, we will recommend everybody to do it".

 

Kijk voor meer informatie op: www.afrikayatours.com

 

Margreet van Belle: info@afrikayatours.com | 06-1563 8864

Afrikaya Tours, De Koningswinkel 9, 6269BR Margraten