Organisatie - Dreamcatcher Travel

‘Dreamcatcher Travel’ is een gespecialiseerde reisorganisatie met als doel de toerist en reiziger meer te laten ontekken dan de gebruikelijke hoogtepunten in Zuid-Afrika.

‘The Dreamcatcher Foundation’ biedt de geinteresseerde reiziger meer dan een standaard tocht waaruit de omgeving bekeken wordt door het raam van de bus! Het zelf beleven en meemaken, dat verrijkt degene die Zuid-Afrika echt wil ontdekken.

Een nieuw toerisme met  behalve de hoogtepunten ook interessante attracties en routes door het ECHTE, het ANDERE  Zuid-Afrika en de ontmoeting met haar bevolking in de eigen omgeving, zorgt voor fascinerende ontdekkingen. Er ontstaat interactie met de mensen van het land, de zolang onderdrukte zwarte meerderheid, die altijd gezien wordt als een minderheid.

Een van de uitgestippelde route bijvoorbeeld is ‘The Taste of Reality’, de Alternatieve Wineland-route

Dreamcatcher Travel kan reisroutes op maat aanbieden, toegesneden op persoonlijke wensen, maar altijd met het ‘stempel’ duurzaamheid en verantwoord naar milieu en bevolking.

Met de winst van ‘Dreamcatcher Travel, kunnen de projecten van ‘Dreamcatcher Foundation’voor een deel financieel ondersteund worden, zoals de trainingen en begeleiding van  Kamamma’s op hun weg naar het zelfstandig ondernemersschap in het toerisme.

 Dreamcatcher Travel

 

Bezoekadres:

Central Reservations & Information

 

Dreamcatcher Home Office
St Augustine's Church Grounds

Melkhoutfontein
Stilbaai 6674, South Africa

 


Postadres:
Dreamcatcher South Africa
P.O. Box 135
Stilbaai 6674, South Africa

Tel/Fax: + 27 (0)28 754 3469 
Email: dreamcatcheradmin@easycoms.co.za of travel@traveldreamcatcher.com
Website: www.traveldreamcatcher.com