Organisatie - Onze partners
South African Tourism is verantwoordelijk voor de algehele promotie van Zuid-Afrika wereldwijd. Het hoofdkantoor van South African Tourism is uiteraard in Zuid-Afrika. Het toegewijde team in Johannesburg houd zich bezig met taken variërend van Marketing, Producten, Toerisme, Zakelijke Toerisme, Evenementen, Financieën voor zowel Zuid-Afrika zelf als het buitenland. In landen waar de potentie en de aantallen van reizigers naar Zuid-Afrika hoog liggen zijn buitenlandse vestigingen geinstalleerd om de markt nog beter te kunnen aansturen, zoals o.a. in Engeland, Duitsland, Frankrijk, de Verenigde Staten, Australië, India, China en daarnaast ook Nederland.
Kijk voor meer informatie op www.southafrica.net

 


 

De South African Netherlands Chamber of Commerce (SANEC) werd opgericht in 1992 met het doel om de handel en investeringen tussen Nederland en Zuid-Afrika te bevorderen. De lancering en de daaropvolgende groei van SANEC is een opmerkelijk succes verhaal. De groei weerspiegelt de snelle ontwikkeling van de bilaterale handel tussen Zuid-Afrika en Nederland. Bij de stimuleren van de economische betrekkingen speelt SANEC een zeer actieve rol in nauwe samenwerking met het bedrijfsleven, de overheid en andere Trade Promotion organisaties.
Kijk voor meer informatie op www.sanec.nl

 


 

Reproservice, kopieerservice, kleurenafdrukken
Copyshops in Den Haag, Leiden, Voorburg, Rijswijk en Rotterdam
Kijk voor meer informatie op www.printer.nl

 


 

SeriousMedia heeft al jaren ervaring met het ontwikkelen van 'online & offline' interactieve media/brand experience en communicatie oplossingen.
Kijk voor meer informatie op www.seriousmedia.nl

 


 

MediaCare is een jong, crossmedia ontwerp- en communicatiebureau gespecialiseerd op het gebied van on- en ofline interactieve communicatie. Met spelen, leren en ontdekken als uitgangspunt en interactie als middel worden inhoudelijke doelstellingen van zeer uiteenlopende opdrachtevers bereikt.
Kijk voor meer informatie op www.media-care.nl